Κατάστημα

Πλατεία Ιπποδρομίου 1
Θεσσαλονίκη, 546 21

Επικοινωνία

(+30) 2311304188
(+30) 6944637850
hello@mo-mo.gr

Γλώσσα

Editorial

Κάθε editorial είναι μια αφήγηση που αναδεικνύει την ομορφιά και την εκφραστικότητα των ιαπωνικών ενδυμάτων και αξεσουάρ, καλώντας τον κόσμο να εξερευνήσει τη δική του ερμηνεία του στυλ.
Η πρώτη γκέισα ήταν άντρας MOMO KIDOHO

Η πρώτη Γκέισα ήταν άντρας.

Η πρώτη γκέισα ήταν άντρας και αυτός ο λόγος αποτελεί μια πρόκληση να δούμε πέρα από τα στερεότυπα και να ανακαλύψουμε την πολυδιάστατη και πλούσια ιστορία που κρύβεται πίσω από μια από τις πιο μυστηριώδεις και μαγευτικές μορφές τέχνης και παράδοσης του κόσμου.
ΠερισσότεραΗ πρώτη Γκέισα ήταν άντρας.
TOTE BAG MOMO KIDOHO

TOTE BAGS

Μια από τις τάσεις που έχει κερδίσει δημοτικότητα παγκοσμίως είναι η Ιαπωνική Tote Bag. Αυτή η μοναδική τσάντα συνδυάζει την παράδοση με την κομψότητα και έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του μόδας και του στυλ.
ΠερισσότεραTOTE BAGS
Daruma Doll Mo Mo

Daruma 達磨: Το Ιαπωνικό Σύμβολο της Αποφασιστικότητας και της Επίτευξης.

Ο Daruma είναι σύμβολο της αποφασιστικότητας και της διαρκούς προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων μας. Όταν κάποιος αποφασίζει να θέσει έναν στόχο, ζωγραφίζει το ένα μάτι του Daruma. Στόχοι μπορεί να είναι οτιδήποτε, από την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας μέχρι την επίτευξη μιας δύσκολης πρόκλησης στην εργασία ή στην προσωπική ζωή.
ΠερισσότεραDaruma 達磨: Το Ιαπωνικό Σύμβολο της Αποφασιστικότητας και της Επίτευξης.
H Maneki Neko: Μια γάτα που φέρνει την τύχη! - MO MO

H Maneki Neko: Μια γάτα που φέρνει την τύχη!

Στον μαγικό κόσμο της ιαπωνικής κουλτούρας, συναντάμε πολλά σύμβολα που αντιπροσωπεύουν διάφορες πτυχές της ζωής. Ένα από αυτά τα γοητευτικά σύμβολα είναι η Maneki Neko, γνωστή και ως "γάτα που κουνάει το χέρι". Αυτό η γοητευτική γάτα βρίσκεται συνήθως έξω από καταστήματα, εστιατόρια και σπίτια, και αποτελεί ένα παραδοσιακό σύμβολο της τύχης και της ευημερίας.
ΠερισσότεραH Maneki Neko: Μια γάτα που φέρνει την τύχη!
Mineko Iwasaki

Mineko Iwasaki – The Most Famous Geisha

Γεια σε όλους! Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για ένα συναρπαστικό πρόσωπο που έμαθα πρόσφατα: την Mineko Iwasaki. Μια από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες γκέισες στην Ιαπωνία, που άφησε τα απομνημονεύματά της, που αποκαλύπτουν πολλά μυστικά για τον κόσμο των γκέισων.
ΠερισσότεραMineko Iwasaki – The Most Famous Geisha