Κατάστημα

Πλατεία Ιπποδρομίου 1
Θεσσαλονίκη, 546 21

Επικοινωνία

(+30) 2311304188
(+30) 6944637850
hello@mo-mo.gr

 
Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Japanese Hoodie Black Tiger and Lillys

59,90 

Japanese Hoodie Black Tiger and Lillys

Αυτό το μαύρο hoodie είναι μια εντυπωσιακή έκφραση της ιαπωνικής αισθητικής και της δυναμικής της φύσης. Φτιαγμένο από 80% βιολογικό βαμβάκι και 20% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, προσφέρει απαλότητα και άνεση, ενώ παραμένει φιλικό προς το περιβάλλον. Στην πίσω πλευρά του hoodie, απεικονίζονται τίγρεις σε κίνηση, σύμβολο δύναμης και θάρρους, ενώ η φράση “虎の尾を踏む” (κυριολεκτικά “πατάς την ουρά της τίγρης”) δίνει έναν υπαινιγμό για τολμηρές και προσεκτικές κινήσεις στη ζωή, εμπνευσμένη από την ιαπωνική παροιμία που σημαίνει να κάνεις κάτι επικίνδυνο με μεγάλη προσοχή.

Το μαύρο χρώμα του hoodie κάνει τις λεπτομέρειες των τίγρεων να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο, προσθέτοντας μια έντονη και μυστηριώδη πινελιά στο συνολικό σχέδιο. Αυτό το κομμάτι είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν με ένα statement που ενσωματώνει την ιαπωνική κουλτούρα και τη συμβολική ένταση των άγριων ζώων. Είτε για casual εμφανίσεις είτε για μια πιο στιλάτη παρουσία, αυτό το hoodie συνδυάζει την άνεση με την αισθητική και γίνεται το απόλυτο κομμάτι για κάθε λάτρη της ιαπωνικής τέχνης και παράδοσης.

Κωδικός προϊόντος: MM_27859 Κατηγορίες: ,
Μέγεθος

Xtra Small, Small, Medium, Large, Xtra Large, XXL

Q & A

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη

Κάνε μία ερώτηση

Η ερώτηση σας θα απαντηθεί από έναν αντιπρόσωπο του καταστήματος ή άλλους πελάτες.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν οι Πολιτική Απορρήτου και Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Ευχαριστούμε για την ερώτηση!

Η ερώτηση σας έχει ληφθεί και θα απαντηθεί σύντομα. Παρακαλώ μην υποβάλετε ξανά την ίδια ερώτηση.

Σφάλμα

Warning

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποθήκευση της ερώτησης σας. Παρακαλούμε να το αναφέρετε στον διαχειριστή του ιστότοπου. Επιπλέον πληροφορίες:

Πρόσθεσε μία απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν οι Πολιτική Απορρήτου και Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Ευχαριστούμε για την απάντηση!

Η απάντηση σας έχει ληφθεί και θα δημοσιευθεί σύντομα. Παρακαλώ μην υποβάλετε ξανά την ίδια απάντηση.

Σφάλμα

Warning

Προέκυψε σφάλμα κατά την αποθήκευση της απάντησής σας. Παρακαλούμε αναφέρετέ το στον διαχειριστή του ιστοτόπου. Πρόσθετες πληροφορίες: