Κατάστημα

Πλατεία Ιπποδρομίου 1
Θεσσαλονίκη, 546 21

Επικοινωνία

(+30) 2311304188
(+30) 6944637850
hello@mo-mo.gr

 
Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Japanese Hoodie Heaven in Navy Color

59,90 

Japanese Hoodie Heaven

Αυτό το hoodie σε κομψό French Navy χρώμα συνδυάζει την άνεση με την τέχνη και την παράδοση της Ιαπωνίας. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, με σύνθεση 80% βιολογικό βαμβάκι και 20% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, που προσφέρουν εξαιρετική απαλότητα και ανθεκτικότητα. Στην πίσω πλευρά, η λέξη “Παράδεισος” εμφανίζεται με την γραφή Κατακάνα (パラダイス), προσδίδοντας μια ιδιαίτερη αισθητική στην εμφάνιση. Το σχέδιο συμπληρώνεται από παραδοσιακά ιαπωνικά άνθη που ανθίζουν γύρω από μια φιγούρα γκέισας, δημιουργώντας μια ισορροπία μεταξύ της κομψότητας και της δύναμης της ιαπωνικής κουλτούρας. Ιδανικό για τους λάτρεις του ιαπωνικού στυλ, αυτό το hoodie φέρνει τον “Παράδεισο” πιο κοντά σας.

Το hoodie είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση και την αισθητική, κάνοντάς το ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις ή για πιο ιδιαίτερες στιγμές. Το βαθύ French Navy χρώμα δίνει μια διακριτική κομψότητα, ενώ η λεπτομερής απεικόνιση της γκέισας και των ιαπωνικών ανθέων προσδίδει μια ξεχωριστή, καλλιτεχνική πινελιά που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Η απαλότητα του βιολογικού βαμβακιού συνδυάζεται με την ανθεκτικότητα του ανακυκλωμένου πολυεστέρα, προσφέροντας ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν που δεν κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα. Είτε το φοράτε με casual ρούχα είτε το συνδυάζετε με κάτι πιο στυλάτο, αυτό το hoodie θα γίνει το αγαπημένο σας κομμάτι για κάθε περίσταση.

Κωδικός προϊόντος: MM_81269 Κατηγορίες: ,
Μέγεθος

Xtra Small, Small, Medium, Large, Xtra Large, XXL

Q & A

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη

Κάνε μία ερώτηση

Η ερώτηση σας θα απαντηθεί από έναν αντιπρόσωπο του καταστήματος ή άλλους πελάτες.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν οι Πολιτική Απορρήτου και Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Ευχαριστούμε για την ερώτηση!

Η ερώτηση σας έχει ληφθεί και θα απαντηθεί σύντομα. Παρακαλώ μην υποβάλετε ξανά την ίδια ερώτηση.

Σφάλμα

Warning

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποθήκευση της ερώτησης σας. Παρακαλούμε να το αναφέρετε στον διαχειριστή του ιστότοπου. Επιπλέον πληροφορίες:

Πρόσθεσε μία απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν οι Πολιτική Απορρήτου και Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Ευχαριστούμε για την απάντηση!

Η απάντηση σας έχει ληφθεί και θα δημοσιευθεί σύντομα. Παρακαλώ μην υποβάλετε ξανά την ίδια απάντηση.

Σφάλμα

Warning

Προέκυψε σφάλμα κατά την αποθήκευση της απάντησής σας. Παρακαλούμε αναφέρετέ το στον διαχειριστή του ιστοτόπου. Πρόσθετες πληροφορίες: