Κατάστημα

Πλατεία Ιπποδρομίου 1
Θεσσαλονίκη, 546 21

Επικοινωνία

(+30) 2311304188
(+30) 6944637850
hello@mo-mo.gr

Γλώσσα
MOMO KIDOHO

Καλωσορίσατε στον κόσμο του MOMO KIDOHO!

Στο MOMO KIDOHO, αφηγούμαστε μια ιστορία που ξεκινά με το πάθος για την ιαπωνική κουλτούρα και εξελίσσεται σε ένα ταξίδι ανακάλυψης της ομορφιάς και της πνευματικότητας που διακρίνουν τα χειροποίητα ιαπωνικά αξεσουάρ και ενδύματα. Με μεράκι και αφοσίωση προσφέρουμε μια μοναδική συλλογή προϊόντων που ενσωματώνουν το πνεύμα της αυθεντικότητας, της ελευθερίας και της τόλμης.

Αθανάσιος Γερογιάννης

CEO, Director

Ο χώρος μας

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας στη Θεσσαλονίκη, ανακαλύπτετε μια ποικιλία από είδη που προέρχονται από την Ιαπωνία, την Κορέα και την Κίνα, εκφρασμένα μέσα από μια μοναδική αισθητική και χειροποίητα με μεράκι.

Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2023, το MOMO KIDOHO έχει αποτελέσει προορισμό για όσους αναζητούν πρωτότυπα και εκλεπτυσμένα κομμάτια που αντανακλούν την πολυσύνθετη ιαπωνική παράδοση και κουλτούρα.

Είτε επιλέγετε ένα μοναδικό κοσμήματος εμπνευσμένο από την ιαπωνική φιλοσοφία της απλότητας, είτε εξερευνάτε τα χειροποίητα κιμονό και κομψά kimono jackets, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον μοναδικό κόσμο του MOMO KIDOHO.

MOMO KIDOHO
Σχετικά

Η έμπνευση

Η Ιαπωνία, η Κορέα και η Κίνα αποτελούν πηγή έμπνευσης για την κατασκευή μοναδικών κομματιών ρούχων και αξεσουάρ, όπως kimono, χαορι, τσάντες, πορτοφόλια, πουγκιά, χρηστικά είδη και κεραμικά.

Η Ιαπωνία φημίζεται για την αρμονία και την αισθητική της, ενώ η κορεατική μόδα διακρίνεται για το παιχνιδιάρικο στυλ και τις έντονες αποχρώσεις. Από την Κίνα προέρχονται παραδοσιακά στοιχεία και μοτίβα που προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη αίσθηση πολυπολιτισμικότητας.

Τα kimono είναι μια μοναδική έκφραση της ιαπωνικής κουλτούρας και παραδοσιακής τέχνης, ενώ τα χαορι αποτελούν μια κομψή επιλογή για κάθε περίσταση. Οι τσάντες και τα πορτοφόλια διακρίνονται για το μοναδικό design και την πρακτικότητά τους, ενώ τα πουγκιά προσφέρουν μια αίσθηση φινέτσας και πρωτοτυπίας.

Τα χρηστικά είδη συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική, ενώ τα κεραμικά και τα t-shirts προσθέτουν ένα μοναδικό τους στίγμα στο στυλ και την εμφάνιση του καθενός. Κάθε κομμάτι φέρνει μαζί του μια ιστορία και μια αίσθηση αυθεντικότητας που αντικατοπτρίζει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά αυτών των υπέροχων χωρών.

Το όραμά μας είναι να είμαστε ο προορισμός για όσους αναζητούν μοναδικά ιαπωνικά ενδύματα που ενσωματώνουν το πνεύμα της αυθεντικότητας, της ελευθερίας και της τόλμης.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας