Κατάστημα

Πλατεία Ιπποδρομίου 1
Θεσσαλονίκη, 546 21

Επικοινωνία

(+30) 2311304188
(+30) 6944637850
hello@mo-mo.gr

 
Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Japan is the inspiration

japan through fabrics

Καλωσορίσατε στο mo-mo, έναν κόσμο γεμάτο χειροποίητα ιαπωνικά ρούχα. Εμπνευσμένοι από την κομψότητα, την παράδοση και την αισθητική της Ιαπωνίας, δημιουργούμε μοναδικά κομμάτια που αντλούν έμπνευση από την πανέμορφη αυτή χώρα.

Στο mo-mo, η κατασκευή ρούχων γίνεται με μεράκι και αγάπη για τη λεπτομέρεια. Κάθε κομμάτι που προσφέρουμε είναι αποτέλεσμα της μεταξύ μας συνεργασίας με καταξιωμένους τοπικούς τεχνίτες και σχεδιαστές, που ενσαρκώνουν την πνευματική κληρονομιά της Ιαπωνίας.

Με προσοχή στην ποιότητα των υλικών και την υψηλή ραπτική τεχνική, τα ρούχα μας είναι σχεδιασμένα για να εκφράζουν τον προσωπικό σας χαρακτήρα και να σας προσδίδουν μοναδικότητα. Ανακαλύψτε την μαγεία των κιμονό, την κομψότητα των yukata και την καλλιέργεια των κλασικών σχεδίων μας.

Σε κάθε κομμάτι που φέρει την υπογραφή του mo-mo, υπάρχει η αγάπη μας για την Ιαπωνία και η προσήλωσή μας στην αριστεία. Καθώς ταξιδεύετε με τα μάτια σας στον μαγικό κόσμο της Ιαπωνίας μέσα από τα ρούχα μας, αισθανθείτε την αρμονία των παραδόσεων και την εμβληματική της ομορφιά.

Περιηγηθείτε στην ποικιλία των σχεδίων μας, από τις διαχρονικές γραμμές των κλασικών κιμονό μέχρι τα πιο σύγχρονα και μοντέρνα yukata. Επιτρέψτε στα ρούχα μας να αγκαλιάσουν το στυλ σας και να σας ταξιδέψουν σε μια εμπειρία που θα σας μεταφέρει στη μακρινή Ανατολή.

black friday

Έκπτωση 20%