Κατάστημα

Πλατεία Ιπποδρομίου 1
Θεσσαλονίκη, 546 21

Επικοινωνία

(+30) 2311304188
(+30) 6944637850
hello@mo-mo.gr

 
Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Επιστροφές

Επιστροφές

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το mo mo για τις αγορές σας! Κατανοούμε ότι μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις όπου η επιστροφή προϊόντων είναι απαραίτητη και θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την πολιτική και τη διαδικασία που ακολουθούμε για τις επιστροφές.

Πολιτική Επιστροφών:

Αποδοχή επιστροφής: Αποδεχόμαστε επιστροφές προϊόντων σε περίπτωση ανεπιθύμητου ή ελαττωματικού προϊόντος. Προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος για να αιτηθείτε την επιστροφή.

Κατάσταση προϊόντων: Για να είμαστε σε θέση να αποδεχτούμε την επιστροφή, το προϊόν πρέπει να είναι σε νέα κατάσταση, αχρησιμοποίητο και να διατηρεί όλες τις αρχικές ετικέτες και συσκευασίες.

Αποζημίωση ή αντικατάσταση: Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ αποζημίωσης ή αντικατάστασης για το επιστραφέν προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος, θα επιστρέψουμε το πλήρες ποσό που καταβλήθηκε.

Διαδικασία Επιστροφών:

Επικοινωνία: Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να εισηγηθείτε την επιστροφή. Θα σας παράσχουμε τις απαραίτητες οδηγίες και τη διεύθυνση για την αποστολή του προϊόντος.

Έλεγχος και αξιολόγηση: Μόλις λάβουμε το επιστραφέν προϊόν, θα το ελέγξουμε για να επιβεβαιώσουμε την κατάστασή του. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικές εργάσιμες ημέρες.

Επεξεργασία επιστροφής: Αν πληρούνται οι όροι επιστροφής, θα προχωρήσουμε στην αποζημίωση ή αντικατάσταση του προϊόντος σύμφωνα με την επιλογή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας. Ευελπιστούμε ότι η εμπειρία σας με τις αγορές σας θα είναι μοναδική και ικανοποιητική.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στο mo mo!

Αλλαγές MO MO

Αλλαγές

Σας ευχαριστούμε για την αγορά προϊόντων από το mo mo! Κατανοούμε ότι ενίοτε είναι απαραίτητη η αλλαγή προϊόντων και θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την πολιτική και τη διαδικασία που ακολουθούμε για τις αλλαγές.

Πολιτική Αλλαγών:

Αποδοχή αλλαγών: Αποδεχόμαστε αλλαγές προϊόντων, υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση και διατηρεί όλες τις αρχικές ετικέτες και συσκευασία.

Χρονικό πλαίσιο αλλαγών: Προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος για να αιτηθείτε την αλλαγή. Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού προϊόντος.

Ανταλλακτικές επιλογές: Κατά τη διαδικασία αλλαγής, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των διαθέσιμων ανταλλακτικών προϊόντων. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, μπορείτε να επιλέξετε άλλο προϊόν από τη συλλογή μας ή να λάβετε αντίστοιχο ποσό ως πίστωση στον λογαριασμό σας.

Οι όροι αλλαγών:

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε νέα κατάσταση, αχρησιμοποίητο και με όλες τις αρχικές ετικέτες και συσκευασία.

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος και την αποστολή του νέου προϊόντος (εκτός αν υπάρχει ελάττωμα ή λάθος από μέρους μας).

Σε περίπτωση που η τιμή του νέου προϊόντος είναι υψηλότερη, θα πρέπει να καλυφθεί η διαφορά.

Για να αιτηθείτε αλλαγή προϊόντος ή για περαιτέρω ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας. Ευελπιστούμε ότι αυτή η πολιτική αλλαγών θα σας προσφέρει μια άνετη εμπειρία αγορών στο mo mo!